Commentaar Stripwinkel "Yendor" !!

8 reacties tot nu toe (23 mei 2011)

(mei 2011) "Zeer ruime nette overzichtelijke winkel in hartje rotterdam. Zeer uitgebreid assortiment nieuwe strips. Veel beeldjes/ tshirts/ puzzels/ etc./etc/ Alleen 2de hands stripboeken hebben ze helaas niet zoveel. Hebben goede indernetsite met webwinkel. Vriendelijke behulpzame mensen en ze hebben een kortingsstrippenkaart die ik altijd goed gebruik omdat het al jaren DE stripwinkel is waar ik regelmatig kom."

(april 2006) "Ik werd vandaag niet zo vriendelijk geholpen in Yendor. Gisteren (koopzondag) stapte ik binnen om mijn verzameling van De Geheime Driehoek te completeren en deel 1 van de nieuwe reeks 'I.N.R.I.' voor een jarige vriend te kopen. Deze heb ik laten inpakken. Toen ik gisteravond op de verjaardag kwam, zag ik meteen dat mijn vriend dit deel al van een andere vriend had gekregen, zodat-i het pakje niet hoefde te openen en ik aankondigde iets anders voor hem te kopen. Ik heb bij een echte boekwinkel (Donner - ga ik voortaan ook mijn strips kopen of natuurlijk bij Dick Bos; een heel fijne zaak, maar wat langer fietsen) toen een interessant boek gekocht en stapte daarna Yendor binnen met de onuitgepakte strip. Ik bleek het te kunnen ruilen. Ik gaf aan dat ik liever mijn geld terugkreeg. ' Daar doen we niet aan' was het wat onwellevende, maar duidelijke antwoord. Ik stelde dit te betreuren en dat ik als vaste klant toch wel gewoon m'n geld kon terukrijgen?! 'Nee, dat doen we nooit, en als u hier regelmatig komt, dan maakt het toch ook niet uit?'. Wel kon ik een tegoedbon krijgen. Dat ik dit een vreemde manier van doen vond, maakte natuurlijk geen indruk.
Mooie manier om klanten aan je te binden. Ik heb maar niet voor de tegoedbon gekozen en 'De Toren' van Schuiten en Peeters gekocht. Mij zien ze nooit meer bij Yendor! "

"Mijn ervaring met Yendor is zeer goed het is een ruimtelijke overzichtige winkel waar alles makkelijk te vinden is, een verademing in vergelijking tot andere winkels.
Ik begrijp het commetaar niet van mijn andere stripliefhebbers, ik kom er al 15 jaar en ben er altijd goed geholpen.
Ze hebben helaas weinig 2e hands strips maar de grote hoeveelheid beeldjes en action figures maakt dat wel weer goed.
Op de bediening heb ik zelf niets op aan te merken ze hebben meestal wel tijd voor een praatje pot.
Bij mijn weten hebben ze alle strips die leverbaar zijn altijd op voorraad, ik heb er zelden iets niet gevonden maar ja je kan niet alles hebben er wordt er natuurlijk wel eens wat verkocht!!!!!!!"

"Veel aanbod van nieuwe populaire strips, comics en een flink aantal beeldjes en poppetjes.
Tweedehands of oudere strips zijn hier vrijwel niet te vinden, antiquaire strips al helemaal niet. Het totale aanbod van strips is zowiezo aan de lage kant. Sommige series, zoals Het Kruis van Cazenac zijn er lange tijd niet te vinden geweest of zijn er nog niet.
Ik vind de sfeer in de winkel niet echt fijn, ik voel me er niet echt ontspannen en ik vind de uitstraling en de indeling nogal zakelijk en rechtlijnig. Ik krijg niet echt het opgewonden gevoel van een stripliefhebber in een paradijs van strips wat je bij stripzaken hoort te krijgen, maar meer het gevoel alsof ik bij de Bruna ben, met weinig keuze en fantasie.
De mensen die er werken zijn verschillend, de een is vriendelijk en behulpzaam en de ander is chagrijnig en kribbig, dus wat betreft de klantvriendelijkheid hangt er maar net vanaf wie je treft.Ik vind dat de zaak op een flink aantal punten tekort schiet.
Dat ik er regelmatig kom heeft te maken met het feit dat het voor mij makkelijk te bereiken is en er verder geen concurrentie in de buurt is, anders zou ik mijn heil elders zoeken. "

"Zeer mooie stripwinkel met alleen nieuwe strips. Een must om eens te gaan kijken. Vriendelijke bediening"

"Hoofdzakelijk nieuwe strips. De winkel heeft een erg steriele, commerciŽle uitstraling."

"Nieuwe strips en Comics, leuke zaak in het hart van Rotterdam vlakbij de koopgoot. Ook veel aanverwante artikelen. Beneden van dat spel spul in een virtuele wereld. Goede bediening en altijd een lijst met wat nog uit moet komen en wanneer."

naar lijst met winkels

naar mijn aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips