Commentaar Stripwinkel Whoops !!

2 reacties tot nu toe verwijderd vanwege te oude info laatste was 21-07-99

Recente info van website van Whoops van 1 mei 2010

Comics, manga en TPB's

Onze specialiteit is Amerikaanse comics. Iedere donderdag krijgen wij direct de nieuwste releases binnen. Voor wie niets wil missen is het mogelijk om een abonnement te nemen. We bestellen de comics voor je en houden ze apart zodra ze binnen komen. Vanaf 1 maandelijkse titel heb je recht op 10% korting. Is Utrecht te ver weg om je comics af te halen? Geen probleem! Wij sturen elke maand de comics naar je toe! Wil je hier meer over weten stuur dan een e-mail naar Whoops@whoops.nl. Zoals het een goede comicwinkel betaamt hebben wij een grote collectie back-issues. Je kunt ze net als de nieuwe uitgaven direct via de site bestellen, wij sturen je de comics dan toe, of je komt ze in de winkel ophalen.

Ook hebben wij een zeer grote collectie Manga, waarin niet alleen de bekende titels zijn vertegenwoordigd. En een grote collectie TPB's . Net als de comics zijn de Manga's en de TPB's via de site te bestellen. Mocht je een titel zoeken die er niet tussen staat Mail ons dan. Wij kijken dan of we hem voor je kunnen bestellen..

Wij hebben ook de vertalingen van Z-Press. Hier kun je ook een abonnement op krijgen. Je kunt op je abonnement ook Amerikaans en Nederlands uitgaven combineren.

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips