Commentaar Stripwinkel De STRIP-AAP !!

Tot nu toe (maart 2010) hebben 7 personen hun mening gegeven

- (maart 2010)"De Stripaap heeft een grote collectie (een van de grotere van Nederland volgens mij) waar alles overzichtelijk in kasten staat. Dit is ook gelijk het nadeel want zoeken gaat op deze manier niet snel. Een ander nadeel is dat (in ieder geval tot enkele jaren geleden) er een stempel van de stripaap terug te vinden is in de tweedehands strips. De winkelier is een vriendelijke man die je rond laat kijken en je komt helpen indien je daar prijs op stelt."

- (december 2009)"Mooie grote winkel met behoorlijk aantal tweedehands strips, goede kwaliteit en redelijke prijzen. Helaas in elk album een stempel van de stripwinkel wat mij weerhoudt om er tweedehands te kopen"

- "Een grote winkel met veel licht en ruim opgezet, voor mij prettig winkelen. De 2 verkopers zijn erg vriendelijk en als je er vaker komt dan raak je zeker in gesprek over strips, de (achtergrond)muziek of andere zaken. Misschien voor nieuwe klanten even door het twentse sfeertje heenprikken. Er is veel op voorraad, ook oudere strips en ruim aanbod 2e hands. Ik bestel het meeste door simpelweg mijn lijstje met series achter te laten. Ze hebben daarnaast veel beeldjes. Parkeren voor de deur kost geld, maar als je de straat uit rijdt, kun je 100 meter verder voor niets parkeren. Kortom een prima zaak waarbij ik niets meer te wensen heb. "

-"Veel mensen weten niet dat de strip-aap naar de Javastraat is verhuisd. Zover ik weet is het nu dan ook geen betaald parkeren meer. Ze hebben nu een grote ruimte gekregen, wat hun zaak een stuk mooier gemaakt heeft. Vooral beeldjes en dergelijke vallen nu op. De prijzen van de tweedehands strips varieren van duur tot erg goedkoop. Er is meestal wel iets aparts te vinden voor een leuk prijsje. Ze hebben ook altijd jaren 60/70 muziek opstaan. Ik zou het niet precies kunnen zeggen, want ik ben van een andere generatie. Maar het klinkt niet slecht."

-"Ik ben een klant van het eerste uur bij de stripaap. Zonder hun inzet had ik nooit de strips en beeldjes gehad die ik nu wel heb. Bij de stripaap vraag je dan ook nooit mis, over welke strip dan ook, ze kunnen je altijd vertellen hoe de vork van een serie of one-shot in elkaar steekt."

- "Een gezellig en lichtelijk rommelig aandoende zaak die zich met recht speciaal zaak mag noemen. Vriendelijk personeel dat alijd tijd heeft om vragen te beantwoorden. Veel tweedehands albums te koop. Ook nog aardig wat op het gebied van zeefdrukken en speciale uitgaven en een grote collectie oud materiaal zoals eerste drukken en oude jaargangen van striptijdschriften"

- "Hele goede sortering zowel nieuw als antiquarisch. Niet de goedkoopste, Betaald parkeren voor de deur. Wel wat chaotisch"

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips