Commentaar Snoek Strips!!

4 reacties tot nu toe (30-9-2016)

gestopt in 2008 maar nu in 2012 weer gestart

- (sept 2016)"Sinds 2012 in de Linnaeusstraat, Amsterdam en sindsdien mijn eerste keus van winkel om strips te kopen.
Goed gesorteerd voor nieuwe strips, maar ook grote selectie 2e hands die een regelmatig bezoek zeker de moeite waard maakt.
Waarom de vorige (zeer gedateerde) commentaren het hebben over “afstandelijk” of “ongeïnteresseerd” is voor mij een raadsel. Eigenaar Snoek en zijn medewerker zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Enig minpuntje zou kunnen zijn dat er vaak stapels met 2e hands boeken in de winkel staan die nog uitgezocht moeten worden, dat kan wat rommelig overkomen. Zelf vind ik dat ook wel weer wat charme hebben.(Ton sep. 2016)"

-(juli 2007) "Was een tijdlang onoverzichtelijk, maar onlangs (2006?) is een groot deel van de winkel gereorganiseerd. Het meeste is goed vindbaar, met een aparte schap voor nieuw uitgebrachte strips. De collectie is zeer uitgebreid, van zeer oud tot zeer nieuw. Soms verbaas ik me strips te vinden die ik al tijden zoek, die ik er de vorige keer niet kon vinden. Ik was er onlangs op zoek naar Nederlandse comics van Marvel, die waren wel verspreid over diverse bakken, maar de meneer van de bediening was meer dan behulpzaam, hij hielp me zoeken en zette ook nog dozen (en een kopje thee) klaar, ik ging met een mooie stapel weg, voor een zeer fatsoenlijke prijs. Ik kom hier al jaren en ga nooit met lege handen en zonder praatje weg. Als ik iets niet zo 1-2-3 kan vinden, en dat buigend over de bakken naar de meneer roep, is het antwoord 9 van de 10 keer correct (en geinig). Ik kan (tikje sarcastische) Amsterdamse gevoel voor humor wel waarderen. Er is ook nog een oudere meneer (de eigenaar?) die vrolijk mompelt met schijnbaar veel verstand van zaken, die nog veel behulpzamer is. Ik kom hier altijd graag terug. "

- "gaat de laatste tijd een beetje achteruit: erg onoverzichtelijk en bijna onmogelijk om tussen de vele strips het juiste boek te kunnen vinden. Wel erg vriendelijke bediening."

- "Veel nieuwe- en tweedehands strips en comics. Verder erg veel merchandising. De eigenaar komt wat afstandelijk over."

- "Uitgebreide sortering en vriendelijk, hoewel soms wat ongeinteresseerd, personeel. Vooral groot assortiment merchandise (poppetjes etc.). Redelijke verzameling oude comics en Nederlandse strips. Flinke verzameling oude Classics. Niet goedkoop.

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips