Commentaar Stripwinkel Sjors !!

6 reacties tot nu toe (23 mei 2011)

- (mei 2011) "Een stripwinkel met de hoofdletter S ?! Klein gezellig winkeltje in centrum Dordrecht. Propvol met heel veel 2de hands. Vergeet niet de kelder te checken, maar pas op voor je hoofd. Ook veel oude jaargangen PEP/EPPO/ donald duck, enz. De aardige eigenaresse heeft zeer veel vakkennis"

- (nov 2009) "Echt stripwinkeltje. Naast nieuw ook 2e hands en curiosa. Eigenaresse kun je leuk mee praten. Toen ik er onlangs binnenstapte was Hermann aan het signeren dus ik ben nu ook de trotse eigenaar van een gesigneerde en voor mij getekende blote Hermann-dame. Ligt in autovrij centrum, maar parkeren kan overal, alles is goed te belopen."

- (september 2009) Opmerking verwijderd op verzoek van oorspronkelijke indiener vanwege herzien beeld van de winkel en personeel.

- (maart 2001)"Leuke stripwinkel met een ruim assortiment aan strips. Vriendelijke behandeling. Bijna alle jaargangen donald duck werden vanuit de kelder gehaald zodat ik ze kon bekijken. Het zal frustrerend geweest zijn dat er niets bij zat wat aan mijn eisen voldeed maar de bediening was subliem. Een aanrader"

"Mijn nummer 1 stripwinkel. Deze stripwinkel is erg gezellig ingericht en heeft erg veel tweedehands in het assortiment. Ook speciale uitgaven zijn hier goed te vinden. Stripwinkel Sjors is verdeeld over twee panden. In een pand vind je de strips, en een ander pand posters en curiosa. Ben je op zoek naar iets bijzonders, de eigenaresse is bereid om het voor je te bestellen. Erg professioneel met verstand van zaken."

"Behoorlijk uitgebreid en heel overzichtelijk."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips