Commentaar Stripwinkel De Noorman te Arnhem !!

7 reactie's tot nu toe (4 januari 2012)

- (jan 2012) "De winkel ziet er netjes en erg overzichtelijk uit, helaas alleen weinig merchandise te koop. Verder lagen de beeldjes van Plastoys (Smurfen) ver boven de gemiddelde verkoopprijs (normaal 27,50, hier bijna 40,-)."

- (dec2010)"Ik kom uit Delft en ga enkele malen per jaar naar Arnhem als de strip winkel open is ga ik er even naar binnen, ik ben een fervent Kresse verzamelaar ook al koop je niets er is altijd ruimte voor een praatje. Zeer symphatieke mensen .
PS De eigenaar(res) wist mij te vertellen dat vroeger Hans G. Kresse daar nog wel eens naar binnen stapte met wat tekeningen bij zich"

- (dec2006)"Uitstekende zaak mooi aanbod erg wisselend persoonlijk vind ik de comic's laag geprijsd verder in 2e hands goed gesorteerd vind het aleen jammer dat je voor bepaalde 2e hands op een wankel trapje moet omdat het behoorlijk hoog staat. Vind hetzelf het leukst als die lange man er staat of de vrouw en ik vind het ook leuk als de kat in een hoek ligt te snorren. "

- "Dit was en nog steeds is een geweldige winkel hier verkopen ze echt alles van strips met een harde kaft tot de gewone comics, ze hebben altijd het nieuwste van het nieuwste en ook nog eens tweedehandse die heel goedkoop zijn.
Wat betreft de engelstalige hier staat nergens een prijs op, maar op de muur hangt een prijslijst. Op deze manier is het heel overzichtelijk en gaan je strips ook niet kapot als je het prijs stickertje eraf wil halen.
Ook kan je in deze winkel terecht voor boeken, posters en action figures en alles wat te maken heeft met strips. De sfeer in deze winkel is heel relaxed en de mensen die er werken zijn super aardig en lijken echt alles te weten over elke comic echt heel handig.
Het is alleen niet zon grote winkel maar dat maakt ook niet uit als je ziet wat ze er allemaal in kwijt kunnen"

- "De Noorman is in Arnhem een begrip. Dit komt voornamelijk omdat zij al vele jaren de enige (bekende) stripwinkel in de stad zijn. Uitstraling hebben ze nauwelijks, omdat, zo zeggen ze het zelf, toch wel bekend zijn en een vaste klantenkring hebben. Foute instelling naar mijn mening. De winkel is wel klein, maar de service is redelijk, alhoewel dit wel afhankelijk is van wie er in de winkel staat. Al met al een mager zesje..."

- "Leuke stripzaak met een redelijk assortiment aan oude en nieuwe strips. Ik mag hier graag nog een keer komen. De prijzen zijn redelijk."

- "Vriendelijke bediening, ruime keuze in zowel nieuw als tweedehands. Ook ruime sortering comics Alles ligt goed gesorteerd, verkoopt incidenteel al albums voor officiele datum, echt klantvriendelijk dus, aanrader."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips