Commentaar Knibbel Comics te Deventer !!

4 reacties tot nu toe (7-7-2012)

-(juli 2012)"Voor de juiste balans verzoek ik u onderstaande recensie van Knibbel Comics op uw website stripboeken-te-koop te plaatsen. "Ik raad iedereen af bij Knibbel Comics een stripboek als kado te kopen. Mijn zoon van 9 kreeg voor zijn verjaardag een Asterix die hij al kende, dus die wilden we omruilen. Kreeg hij in de winkel doodleuk te horen dat dat bij hun niet kan. Dat boek was gloednieuw, niet eens open geweest en nog puntgaaf. Schandalige behandeling van jonge klanten, dat kun je er krijgen.""

-(juni 2011)"Op 21/6 heb ik een bezoek gebracht aan Deventer en ben dus ook maar even bij Knibbel binnengelopen. Groot was mijn verbazing (gezien eerdere recenties), dat er achterin de winkel ongeveer 20 bakken vol stonden met 2e hands strips en goedkope strips, prijzen tussen de 2 en 3,5 euro. Verwacht hier echter geen heel bijzondere dingen tussen, maar het is wel een mooie gelegenheid om verzamelingen aan te vullen. Als je toch in Deventer bent, de moeite van het bezoeken waard."

- "Is niet te beroerd om te bestellen of speciale uitgaven op te zoeken, wel jammer dat de kaartspelen en aanverwante artikelen de ruimte voor tweedehands strips hebben ingenomen"

- "Goede stripzaak,voornamelijk nieuw,maar wat er op het gebied van strips te krijgen is in Nederland staat bij hem in de bakken. Jammer dat er weinig tweede hands in de winkel staat."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips