Commentaar Stripwinkel Het Gele Teken !!

7 reacties tot nu toe (10 september 2010)

- (sept2010) "Ben sinds m'n geboorte al een strip verzamelaar, dus al heel wat beurzen bezocht. En ook 10 tallen winkels over het hele land verspreid, wat me al die jaren is op gevallen Alles wat ik van ver heb mee genomen, had ik ook bij het gele teken kunnen halen. Dus voor ik op pad gaan bel ik eerst harry even. Een heeele grote winkel met eigenlijk alles op strip gebied, ( ook 2de hands) er is altijd wel een la waar uitkomt wat je zoekt. Mocht je eens een dag op pad zijn voor strips doen dan Het Gele Teken in Hoorn aan of doe een mailtje ."

- (jan2007) "Het Gele Teken is de beste stripzaak die ik ken (12 van de zaken in deze lijst heb ik vaker bezocht). Er ligt een zeer grote en gevarieerde collectie, de prijzen zijn heel redelijk en Harry en Tim staan altijd voor je klaar. Aanrader!!!"

- "Mooie winkel, heeft bijna altijd alle stripboeken die ik zoek. Ik ga er altijd even langs als ik vanuit Leeuwarden weer eens in Hoorn ben. Het is de winkel met 't ruimste aanbod aan stripboeken en fantasy artikelen die ik ken. kortom: TOP!"

-"Hier even een berichtje van "die wereldvreemde eigenaar van Het Gele Teken".
Een leuke informatieve site, waar ik nog niet eerder naar gekeken had. Toevallig vertelde een klant mij dit vanmiddag en ben ik direkt gaan kijken. Uiteraard heb ik nog niet alle commentaren bij de diverse winkels bekeken, maar natuurlijk wel bij die van mij !
Grappig! Ik zal mijn klanten eens op het bestaan ervan wijzen, een beetje reuring is nooit weg, nietwaar ? Ik zeg altijd maar zo : "Als ze maar over je lullen!"
Dan komt de rest vanzelf wel eens een kijkje in de toko nemen.....
Het valt me wel op dat het voornamelijk jongeren zijn, dat is te merken aan het hoge "comic" -gehalte onder de feedbacks."

-"Wat veel mensen niet weten is dat de echte knallers niet zijn uitgestald, maar zorgvuldig aan het zicht zijn onttrokken. Als je doorvraagt bij de eigenaar komen uit ‘bergplaatsen’ al die 1e drukken, reclame-edities en andere speciale versies die je nou net zocht. Is een vrij grote en overzichtelijke winkel. Ik heb persoonlijk totaal geen moeite met de eigenaar, dus het commentaar op de site over zijn vermeende wereldvreemdheid vind ik onterecht (maar, zei ik al, dit is persoonlijk). Je moet daar een beetje doorheen prikken. In de winkel wordt steevast de muziek van Arrow Classic Rock gedraaid (vind ik de beste radiozender van Nederland, maar ik dwaal nu af)."

-"goede overzichtelijke winkel met een ruim aanbod van strips. Hier kan je nog wel eens iets vinden dat ergens anders uitverkocht is. Dit betreft dan met name het aanbod van nieuwe Nederlandstalige strips. ook zijn er veel 2e hands strips. De collectie comics is bewust klein gehouden. Voor fanatieke verzamelaars zeker een aanrader. De eigenaar weet veel, hoewel een beetje vreemd is hij wel."

-"Kom er zelf regelmatig. Het is een goede winkel voor games, action figures, en posters, maar voor de echte comic liefhebbers kun je toch beter naar A'dam gaan. Deze winkel koopt verder niet meer comics in dan nodig is, of helemaal niet! Verder weinig keuze aan buitenlandse comics, wel genoeg keuze aan nederlandse strips."

-"Leuke grote winkel met veel nieuwe strips en ook redelijk veel tweedehands. De prijzen zijn redelijk te noemen en het personeel is erg kundig."

- "Groot assortiment aan nieuwe en gebruikte strips. Voor comics verzamelaars weinig bijzonders, maar wel gewoon een leuke winkel. Eigenaar heeft een beetje een hekel aan de wereld, maar laat je daar niet door afschrikken (hij bijt niet)."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips