Commentaar Stripwinkel Fantasia !!

11 reacties tot nu toe (26 februari 2013)

(feb 2013) "Stripwinkel Fantasia is verhuisd naar de Buitenveldertselaan 174. De nieuwe locatie is stukken groter dan de oude en ook veel beter te bereiken. Zo stopt de metro en tram (resp. 51 en 5) voor de deur en is er een parkeerterrein."

(nov 2009) "Klein winkeltje in winkelcentrum bij Oud Zuid. Veel nieuw en ook wel wat aparte strips, veel HC. Ook 2e hands. Leuk om even binnen te stappen. Naast strips ook kunst. Parkeren kost 10 cent per uur."

- "Prettige winkel - ook handig gelegen - met een mooi aanbod in zowel nieuwe als 2ehands albums. Toen ik er net kwam werd ik al direct vriendelijk geholpen, maar toen ik enkele keren terug gekomen was kwamen de medewerkers _echt_ los. Ik word meestal geholpen door (lees: heb een prettig gesprek met) Ronald, die met alle plezier praat over strips, iets voor je opzij legt als je daar om vraagt en iets in de bestellijst zet als dat je wens is. Verder zijn de prijzen mijn inziens erg scherp en onthoudt men wat je al aangeschaft hebt, wat je smaak is en word je geattendeerd op wanneer er iets van je gading uit zal komen en wat je verder nog aan zou kunnen spreken. Als je in de buurt woont of eens in de buurt bent, zeker proberen! Met de OV of de fiets vanuit Amsterdam goed bereikbaar, maar ook met de auto goed bereikbaar (met voldoende parkeerplek)."

- "Kleine, maar zeer overzichtelijke winkel. Vaak de allernieuwste boeken en zeer uiteenlopende collectie. Ik vind hier vaak de mooiste pin-up-art boeken."

- "Goede service. Niet veel voor mijn smaak in voorraad."

- "Fantasia is een zeer goed gesorteerde stripzaak, waar zowel oud als nieuw werk te vinden is. Daarbij is er ook nog een behoorlijke dosis 2e hands strips.
De medewerkers zijn in mijn ogen allemaal kundig en ik denk dat dit in zijn geheel Fantasia tot een leuke stripzaak maakt met goede parkeer mogelijkheden."

- "Tot nu toe de leukste winkel die ik ben tegengekomen.
Goed bereikbaar, en erg vriendelijk personeel met zeer veel verstand van strips, dat altijd bereid om wat extra's te doen.
Doorgaans veel aanbod in oud werk en curiosa. Alles altijd zeer schappelijk geprijst.
Winkel is echt een aanrader voor diegene die niet alleen nieuw werk zoekt. Maar ook nieuw werk in natuurlijk volop te verkrijgen."

- "Hallo,
Ik voel mij zeer in mijn wiek geschoten door een reactie op je site. Ik ben er niet blij mee.
Ik werk van 's morgens 9.30 uur tot 18.00 's avonds in Stripwinkel Fantasia in Amsterdam en nu lees ik dat het 'overig' personeel maar zijn mond moet houden en alleen de eigenaar verstand van strips heeft. Leuk als ik daar elke dag mijn best voor doe!
Al onze klanten die door de jaren heen komen blijven onze winkel trouw en ons klantenbestand is nog altijd groeiende (ik denk dat niet alle stripwinkels dat kunnen zeggen)!
Ik kan me er trouwens niks van voorstellen over de mening die mr. Nobody gegeven heeft; van 2e hands en oude strips weet ik best wel veel omdat ik zelf al jaren van alles verzamel en verkoop.
Ik heb nog nooit wat negatiefs gehoord."

- "Mooie winkel met veel strips. De eigenaar heeft veel verstand, de rest van het personeel kan beter zwijgen. Prijzen zijn redelijk. Het is wel veel werk om er te komen. Vanaf het station bijna een half uur met de metro. Als van buiten Amsterdam komt, kan je beter naar een andere winkel gaan die in het centrum ligt. Heeft overigens wel enkele mooie posters en zeefdrukken in de aanbieding."

- "Eigenaar staat meestal s'middags in de winkel, weet veel ook zeer goed en vriendelijke bediening ook veel tweedehands en niet goedkoop of duur."

- "Leuke winkel met aardige eigenaar,zowel 2e hands als nieuw.
geen betaald parkeren wel in een blauwe zone dus MET PARKEERSCHIJF"

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips