Commentaar Stripwinkel Eppo !!

8 reacties tot nu toe (maart 2010)

- (mrt 2010) "Misschien wel de grootste stripspeciaalzaak van Nederland. Personeel is deskundig en correct maar toch afstandelijk (misschien ligt de afstandelijkheid aan het feit dat het Brabanders zijn en dit voor een niet Brabander zo over kan komen?). Over de collectie niks dan lof. Tweedehands tikkeltje aan de dure kant. Ook antiquarisch veel te vinden net als speciale uitgaven."

- (feb 2010) "Eppo heeft qua manga's en strips een zeer groot assortiment. Ondanks dat ik Eppo nu beetje aan de dure prijs vind(met bepaalde titels), vind ik toch dat die prijs niet uitmaakt als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt: Een team in de winkel dat voor je klaar staat en zeker een trap wil pakken om de bovenste strip of manga voor jou van de plank te halen."

- (nov 2009) "Kun je niet missen, Kuifjes raket voor de deur. Groot aanbod, ook wat aparte titels en HC's. 2e Hands is flink in gesnoeid. Ook comics en paperbackstrips. Kortom, echte stripwinkel. betaald parkeren praktisch voor de deur (op parkeerterrein.)"

- (apr 2009) "Als vanouds, alles goed in orde maar goed aan de prijs, van mij mag dat. Ze zoeken voor je, vinden het vaak en vervolgens ziet het er meestal erg goed uit."

- (nov 2006) "Prima service. Ik kom binnen nat en guur weer buiten krijg meteen een kop koffie aan geboden om mij op te warmen er werd gevraagd of ik wat speciaals zocht. Uitgelegd dat ik kwam kijken voor div manco's. Er werd gewezen waar diverse dingen zich bevonden en als ik iets wilde vragen moes ik maar roepen beviel mij uitstekend, later nog eens meer terug geweest en steeds de zelfde service.
Nu het minpunt ik kom later te weten dat er voor klanten die er om vragen een kortingsregeling is en dat vindt ik toch wel een grote fout. Zijn wij niet allen gelijk? "

- "Een tip voor bezoekers van stripwinkel Eppo in Eindhoven: als je hier veel koopt, vraag dan of je in aanmerking kan komen voor een "VK-tje". Dat is de secret code voor Vaste Klanten, deze krijgen 10% korting ! Als je eenmaal een VK-tje hebt moet je het er soms wel bijzeggen bij het afrekenen (hoe genant dat ook is) want ze kunnen onmogelijk al die gezichten onthouden"

- "Een grote winkel met veel tweedehands strips en nieuw. Helaas zijn de prijzen aan de zeer hoge kant, waardoor het voor verzamelaars niet echt een aanrader is. In deze winkel heb ik veel gekocht, totdat ik van een vriendin hoorde dat zij wel korting op haar aankopen kreeg en ik niet. Hoewel het me niet om die paar euro gaat vind ik dit geen manier om zo met je (voormalige) vaste klanten om te gaan."

- "Grote collectie antiquarisch tegen hoge prijzen. Normale reeksen weggefrommeld in veel te volle bakken waardoor nauwelijks door te kijken"

 

naar lijst met winkels

naar strips aangeboden

naar keuzepagina voor boeken of strips