Commentaar Stripwinkel Dumpie !!

6 reacties tot nu toe (19 november2009)

(nov 2009) "Echte stripwinkels. De 2 broers laten je lekker neuzen maar je kunt ze ook alles vragen en gewoon over strips kletsen kan ook. Alle nieuwe titels, aparte uitgaves, beetje manga en comics, behoorlijke collectie 2e hands op alphabet. Parkeren kan niet voor de deur, autovrije zone, kun je het beste doen in parkeergarage Hoogvliet of er naast, Korevaarstraat intypen. Als je toch bent, Mevrouw Kern is 2 minuten lopen er vandaan."

(okt 2005) "Uitstekende stripwinkel. Geen antiquariaat, maar wel een ruime keuze aan strips, beeldjes en andere merchandise. Bijzonder prettige bediening. Gewoon niets mis mee. Reactie van een tevreden klant."

"De eigenaar is een vriendelijke knul die graag een praatje maakt en ook nog wat van strips weet. De winkel is donker en de gracht ruik je er wel erg. "

"Leuke winkel met aardig aanbod nieuwe en gebruikte strips, en de eigenaar is erg vriendelijk en houdt graag een praatje. Antiquariaat vind je hier niet, maar afgezien van dat is de winkel dik in orde en is hij zeker aan te raden."

"Hele aardige man, wordt goed geholpen als je nog een strip zoekt. De prijzen vindt ik normaal qua prijs alleen qua 2e hands weinig in voorraad. Ik ga graag een middagje kijken of er nog een strip is die ik graag in mijn verzameling wil hebben. zeker een 9 waard."

"Leuke winkel maar redelijk prijzig."

 

naar lijst met winkels

naar strips aangeboden

naar keuzepagina voor boeken of strips