Commentaar Stripwinkel Dick Bos !!

11 reacties tot nu toe, 6 september 2015

(sept 2015)"Ik wilde via deze weg aangeven dat de service van de Rotterdamse stripzaak "Dick Bos" ongekend is wij hadden een aantal albums besteld via internet en bij aflevering bleek 1 van de albums een aantal lelijke beschadigingen te hebben na een mail verstuurd te hebben naar de stripwinkel werd er binnen een dag zonder verdere vragen een nieuw album afgeverd deze service nog nooit eerder meegemaakt en in deze tijd gewoonweg FANTASTISCH!! deze stripwinkel verdiend voor de verleende service een hele dikke 10"

(jan 2012) "Mooi overzichtelijke winkel. Ze hebben deze maand (nog t/m 31 januari 2012) ook nog een leuke actie met de beeldjes, drie halen twee betalen. Dat was voor mij dus erg aantrekkelijk! Verder zijn de eigenaar en zijn broer erg vriendelijk (en ze hebben humor), ik kreeg zelfs nog een kop thee aangeboden!"

- "Zeer aangename winkel. Ik ben er nu twee keer geweest en ik ben er uren zoet met rondsnuffelen en kijken.
Je vindt er alles wat je maar zou willen vinden als stripverzamelaar ; een uitgebreide collectie softcovers en hardcovers, mooie luxe en antiquarische exemplaren, en een ruime keus aan voordelige tweedehands strips, die vaak in nieuwstaat zijn en de helft van de winkelprijs kosten.
De service is erg goed en de eigenaar is zeer vriendelijk. Ik heb in de uren dat ik er was herhaaldelijk koffie gekregen en een gezellig praatje gehad.
Ik voelde me in deze winkel zeer thuis, en kom er ogen en centen tekort:-)
Kortom : deze winkel is een aanrader voor elke liefhebber van strips"

- "De beste stripwinkel die ik ken. De eigenaar is zeer vriendelijk en loopt altijd te fluiten of te neuriŽn.
Bij binnenkomst en vertrek begroet hij iedereen van jong tot oud ook al heb je er niets gekocht. De winkel is ruim en overzichtelijk. Hij heeft veel 2e hands en curiosa.
Het is gemakkelijk om je auto parkeren voor de deur. Bij het afrekenen krijg je altijd korting of een stripboek voor niets. "

-"Ruime keus aan hard covers. Ben er pas 1 keer geweest, maar ik had meteen wat ik zocht."

-"Voor het eerst bij Dick Bos geweest na al jaren er over gehoord te hebben. Blijkt dat de eigenaar al jaren op de verzamelaarsjaarmarkt te Utrecht staat. Daar vond ik hem altijd te duur maar in de winkel zijn de prijzen alleszins redelijk. Heel grote collectie antiquarisch bv 3 keer Corentin en de Roodhuiden uit de Lombard collectie. Niet te beroerd om albums uit de vitrine te halen en een kop koffie of thee stond klaar. Gaf bij een grotere partij zonder te vragen korting en deed er twee originele blauwdrukken van Sjors en Sjimmie van Robert van de Kroft, bij. Als ik weer in Rotterdam ben zal ik zeker vaker langs gaan en ook op de markten op zijn kramen letten."

-"Leuke stripwinkel met een groot aanbod aan strips zowel nieuw als antiquariatisch. Bij binnenkomst staat de koffie altijd klaar en is er ruime gelegenheid om boekjes te bekijken. Het meeste is van zeer goede kwaliteit en de prijzen zijn redelijk. In deze winkel mag ik graag komen en is een ieder aan te bevelen"

-"Dit is veruit de beste stripwinkel in de regio. Er is altijd koffie of thee, de eigenaar is ALTIJD vriendelijk, of het nou een kind betreft dat een zakje pokemon kaarten komt halen, of een student die voor 2 piek een stukgelezen comic koopt. Hij behandeld iedereen als klant, waardoor je je er echt thuisvoelt."

-"Ik kan van Henk alleen maar positieve dingen zeggen: vriendelijk, goed assortiment, zelfs buiten de sluitingsuren te bereiken voor een vraag en zoals vermeld de koffie (of thee) staat steeds klaar. Iemand die strip- en klantminded blijft."

-"Het aanbod is zeer gevarieerd, de prijzen zijn normaal (dus niet extra hoog of laag) en voor vaste klanten is er altijd een prijsje te regelen. De bediening is zeer vriendelijk. Altijd tijd voor een praatje over strips maar ook andere zaken en natuurlijk staat de koffie standaard klaar.
Regelmatig stuurt eigenaar Henk mailings over nieuwe boeken en/of aanbiedingen. "Staat ook regelmatig op beurzen en wil altijd naar bepaalde dingen zoeken. Bestellen of laten wegleggen is bij Henk ook nooit een probleem."

-"Met Kerst en oud/nieuw is er een kaartje. Al met al zeer de moeite waard om eens een bezoek te brengen.
Het aanbod is behoorlijk uiteenlopend. Een ruime keuze 2e hands, alle mogelijke nieuwe boeken en ook het antiquariatische gedeelte is goed vertegenwoordigd. Daarnaast voldoende weekbladen, aanverwante artikelen en comics."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips