Commentaar Comics & Manga store !!

7 reacties tot nu toe (11 november 2011)

(nov 2011)- "De prijzen van de comics en manga store zijn niet meer van deze tijd. Comics bestellen via internet is veel goedkoper en verzenden is doorgaans gratis. Nu snap ik dat een winkel nooit kan concurreren met het internet. Maar het kan ook te gek. Voorbeeld is Walking Dead book 4. Via het internet betaal je omgerekend 21 euro, inclusief verzenden. Bij deze winkel is het 38 euro. Nou heeft een winkel meer kosten maar 17 euro op de dollarprijs betekent voor mij dat ik de winkelprijs te duur vindt. Vroeger was import iets kostbaars, tegenwoordig is het goedkoper dan alles. De Comics en Mangastore is te duur voor de echte verzamelaar"

(okt 2010)- "Ziet eruit zoals een comic store eruit moet zien: overal posters, billboards, actionfigures, merchandise en natuurlijk comics. Wel een beetje klein en hoewel de comics wel per uitgever bij elkaar stond, was de volgorde daar weer ver te zoeken, kon lastig vinden wat ik zocht. Ook was het aanbod niet al te groot en vond ik de bediening niet al te behulpzaam. Prijzen waren iets hoger dan ik gewend was voor de artikelen die ik bekeek."

(jan 2007)- "Heel veel comics, manga en action figures. Helaas heeft de winkel te weinig ruimte waardoor niet alles tot zijn recht komt. De prijzen zijn niet goedkoop. Maar hun eigen import uit de V.S. is subliem. Abonneren op comics is hier ook mogelijk en je krijgt dan 20% korting. Zendingen zijn altijd compleet en op tijd. De verkopers zijn echt comic fans, maar kunnen soms een beetje stug overkomen voor een nieuwe klant. De vaste klanten komen vaak op donderdag avond, want dan zijn de nieuwe comics er. Dit is erg gezellig en leuk om met andere comic geeks te praten."

- "Winkel met waarschijnlijk het grootste comic aanbod van Nederland. Richt zich duidelijk op de toeristen. Indien je een ontbrekend nummer van een comic wil bemachtigen moet je hier zeker langs gaan. Grote kans dat je slaagt. Prijzen zijn redelijk."

- "Tussen de grote hoeveelheden merchandizing staan nog heel wat interessante comics. Helaas staan niet alle boekjes in de dozen. Het chronisch plaatsgebrek in de winkel maakt het enerzijds gezellig, maar als je je rugzak ophoudt is wel meteen de doorgang geblokkeerd. De prijzen zijn redelijk, maar veel voor weinig zit er niet in. Wel is het personeel ook zelf echte verzamelaar waardoor je lekker over je hobby kunt kletsen. "

- "Grote variŽteit aan Amerikaanse comics en merchandising. Wel storend zijn de kinderen die vaak massaal in de winkel aanwezig zijn voor Pokemon cards. Als je vragen hebt wordt je vriendelijk te woord gestaan."

- "Winkel is verplaatst naar de Zeedijk, op de rand van de Nieuwmarkt. De naam van eigenaar Henk staat groot in de etalage, opgebouwd uit letters van een Heineken neonreclame. Veel comics, soms voor redelijke prijzen. Helaas wordt de prijs vaak pas bij de kassa bepaald, waardoor je nooit precies weet waar je aan toe bent. Beetje hangout voor comics fans."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips