Commentaar Go Joker!!

5 reacties tot nu toe (11 november 2011)

(nov 2011)- "Misschien wel de klantvriendelijkste stripwinkel van Nederland. Je kan heerlijk rondneuzen, ook in de kelder waar een grote collectie staat. Maar wat de import betreft slaat de klantvriendelijkheid alles. Je betaalt namelijk een teruggerekende dollarprijs. Niet 100 procent, want de man heeft een winkel. Maar als voorbeeld: Walking Dead Book 4 kost 35 dollar. Teruggerekend zal dit 25 euro zijn, jij betaalt 30. Maar als je meer koopt is er nog meer korting op de korting. Leuke winkel"

(okt 2010)- "De zaak ziet er erg sober uit, nagenoeg geen aankleding en het werd me niet in één oogopslag duidelijk waar alles stond. De vriendelijke eigenaar stond me echter graag te woord en legde me duidelijk uit waar te vinden was waar ik naar vroeg. Volgens hem waren de prijzen zojuist aangescherpt en dat klopte, wat ik zocht was 20-30% goedkoper dan bij de andere store aan de Zeedijk. Buiten strips en comics geen andere merchandise beschikbaar."

(jan 2007)- "Chaotische winkel met veel europese strips en veel back issue's van comics. De prijzen van de nieuwe als de oude comics zijn erg laag. Sinds kort heeft eigenaar Ron zijn trade papers van amerikaanse comics enorm uitgebreid en de euro prijs ligt lekker laag onder de dollar prijs. De eigenaar is een rommelig persoon, dat vaak schuift met zijn indeling dat je vaak niet iets uit jezelf kan vinden. Hij trouwens ook niet altijd haha. Weet veel van europse strips, maar weinig van comics. Abonneren op comics kan ook, maar er gaat vaak wat mis met de bestellingen. Ron's favoriete hobby is bier en blowen, wat niet altijd prettig is voor de klant. Maar altijd vriendelijk."

- "Vriendelijke eigenaar die echter steeds aan het schuiven is met zijn inrichting. En om nou te zeggen dat zijn voorraad stripalbums daar aanleiding voor geeft, niet bepaald. De comic verzameling staat in de kelder en de liefhebber komt daar zeker aan zijn trekken."

- "Leuke maar rommelige winkel met een zeer ruime keuze uit m.n. Amerikaanse comics. In de kelder kun je je uren vermaken met het aanbod. De eigenaar is vriendelijk en heeft veel kennis van zaken. Hij hanteert vriendelijke prijzen en zeurt niet om een kwartje (eurodubbeltje) meer voor kleine details die een boekje duurder kunnen maken. Ik kreeg van hem nog een hoop waardevolle suggesties om mijn verzameling verder te completeren. Hij kent niet alleen de comics zelf, maar ook de mensen in de stripwereld, en praat er graag over."

- "Goede selectie aan Nederlandse strips en Amerikaanse comics. Zeer vriendelijk personeel, waar je altijd een babbeltje mee kan maken. Wel oogt de zaak rommelig, elke keer dat ik er ben geweest hebben ze de schappen weer opnieuw ingedeeld en staan er weer andere dozen in de weg."

- "Overgenomen door dezelfde (vriendelijke, maar warrige) eigenaar als Gojoker en sindsdien in een permanente staat van verbouwing. Als je naar iets vraagt, is er 50% kans dat het nog uitgezocht moet worden (en dat al meer dan een jaar). Het ruime assortiment comics (ook echt heel bijzondere Silver Age) van CIA is er nog, maar de prijzen zijn vaak aan de hoge kant."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips