Commentaar Stripwinkel Blunder !!

16 reacties tot nu toe (augustus 2013)

(aug 2013)"Een top stripspeciaalzaak. Kom hier al meerdere jaren. Personeel weet waar ik een fan van ben en waar ik naar zoek. Hebben kennis van zaken en zijn echt niet te beroerd te helpen. Kortom, naar mijn mening is deze zaak echt geen blunder maar een aanwinst voor iedereen die strips en comics leest."

(juli 2010) "De eigenaar heeft goed over de naam nagedacht, BLUNDER! Deze winkel is een grote blunder. De eigenaar (??) is een chagrijnige man die ook nog eens niet klantvriendelijk is. Ook wordt er verkocht ver boven catalogusprijs en geeft hij verkeerde informatie."

(maart 2010)"Grote winkel met grote collectie. De "onvriendelijke" vrouw is overleden. Er staat nu een jonger meisje. Persoonlijk vond ik de onvriendelijke vrouw juist supervriendelijk. De nieuwe uitgaven staan overzichtelijk bij binnenkomst. Tweedehands is goed geprijsd. Het personeel vind ik verder vriendelijk en deskundig."

(febr 2010)"Na school ga ik regelmatig naar Blunder(ong 30 min lopen vanaf Bleekstraat en 20 min vanaf Centraal Station). Ik kom voor de manga's, maar ook aan strips is er veel te vinden in deze winkel. De artikelen zijn goed geprijsd en zeker de moeite waard. Ook is het personeel erg behulpzaam en erg aardig. Ze zijn zeker niet te beroerd om je te helpen, laat staan iets voor je te bestellen(als het niet op voorraad is)."

(nov 2006) "Vind ik persoonlijk een van de beste stripzaken die er zijn ruimgesorteerd op nieuw en 2e hands.
Paul een op zijn tijd ietwat humeurig persoon maar altijd bereid om te helpen met wat je zoekt ouwehoert lekker nooit geen moeilijkheden mee ondervonden nadeel hij lijkt soms wel vast gekleefd op zijn kruk.
Luc altijd bereid om te helpen kan je leuk mee praten heeft goed verstand van waar ze mee bezig is heb bij haar altijd de 10% korting gekregen (moest ik bij Paul nog wel eens omvragen )
Ik heb last van mijn knieën toen ze dat hoorde kwam ze meteen met een krukje om op te zitten. Er staat nog een jonge man maar die staat meestal in de kelder heb ik weinig tot geen ervaring mee"

- "Knus ingerichte winkel, met een goed aanbod nieuwe en tweedehands strips. Antiquariaat was afgesloten met een ketting en aangezien ik niet erg op zoek was heb ik ook maar niks gevraagd. Prijzen zijn overigens erg netjes, het tweedehands is goed geprijsd en de Suske en Wiske Klassieks die ik zag zijn allemaal 20 euro, ook de zeldzamere delen waar ze bij De Beo in Antwerpen 55 euro voor vragen. Over het personeel vind ik het moeilijk een eerlijk oordeel te geven, bij het afrekenen was de verkoopster wel beleefd, alleen zij en haar collega zaten de hele tijd te kletsen en al  horend tijdens het rondneuzen kreeg ik de indruk dat de vrouw aardig kattig en arrogant is, dus ik stond niet erg te springen om het gesprek te onderbreken door een vraag te stellen of om af te rekenen. Maar goed, dit is een eerste indruk wie weet is het wel een schat van een vrouw :-) Over het geheel gezien is de winkel dik in orde, en zou ik er zeker langsgaan als je in de buurt bent."

- "Dik in orde. Precies wat je van een stripwinkel verwacht; net wat te klein en een groot aanbod aan nieuwe en 2e hands strips.
Het 2e hands aanbod is relatief groot en goed geprijsd. Het nieuwe werk staat overzichtelijk in bakken.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, ook voor de leken onder ons.
Men staat echter niet te springen om toegang tot het antiquariaat te verlenen.
Maar ja, ik ben dan ook geen vaste klant en dus een leek. Voorlopig mijn favoriet."

- "Leuke stripwinkel net ietwat te klein, redelijk grote goede collectie nieuwe en 2e hands strips, de 2e hands strips zijn nog te doen voor een niet te duur prijsje. Atmosfeer in de winkel is wel des strips en dus wel gezellig, vaak zelfde personen achter de toonbank die zeker niet onaardig overkomen. Moeite waard keer te bezoeken als je er in de buurt bent. Als ik er een cijfer voor mocht geven gaf ik het een ruime 8."

- "Even snel een reaktie aangaande Blunder strips in Utrecht: ik heb een reactie gelezen over de humeurige dame die klanten te woord staat. Wie is deze dame? Er is personeel dat uiterst kundig en hulpvaardig is. Met name de eigenaar is een uiterst geschikte kerel. Het maakt geen verschil of je een kenner bent of niet. Wie vraagt wordt geholpen. Als je vindt dat het zoeken naar een bepaald boek teveel tijd gaat kosten dan vraag je het toch gewoon en dan wordt het betreffende boek voor je opgeduikeld. Het is waar dat de zaak klein is maar daardoor wel knus.
Feit is wel dat men niet erg gecharmeerd is van aspirant kopers die de hele middag stripboeken komen lezen. En gelijk hebben ze. De bibliotheek is op loopafstand. De nieuwsbrieven zijn erg goed; de klantenkaart is ook een goed initiatief en wanneer ik vragen heb kan ik altijd bellen. Blunder is een goede zaak die ik van harte aanbeveel bij iedereen.
PS: Ik was vaste klant bij Piet Snot echter daar ben ik volledig op afgeknapt vanwege de mateloze arrogantie van de eigenaar."

- "Goeie zaak, aardige verkoopster (i.t.t. de minder positieve verhalen die ik over haar lees in de andere reakties...). Ze gaf me een goede korting en zei zélf welk boek (licht) beschadigd was (die nog eens korting kreeg). Veel Hard covers (ook met signatuur). Ik heb er begin 2002 nog de complete Metabaronnen-reeks Hard cover kunnen kopen! Hebben een 10 % kortingpas (voor 7 euro). Zit vlak bij die andere zaak (Piet Snot, die qua prijs meteen een stuk hoger ligt)."

- "De eerste reactie op Blunder kwam op mij een beetje ongenuanceerd over. Inderdaad binnengelopen op de verkeerde dag gok ik. Als vaste klant krijg je behalve korting per kwartaal een nieuwsbrief met daarin verwachtte en reeds verschenen albums. De "humeurige vrouw" staat wel klaar om je een kop koffie aan te bieden als je (overvallen door een regenbui) zwaar verzopen binnen komt lopen (weet ik van een vriendin van me)."

- "Als vaste klant van Blunder begrijp ik niet zo goed hoe enkele van mijn collega-commentatoren bij hun commentaar komen. Wellicht op een verkeerde dag binnengewandeld. Ik word in ieder geval altijd vriendelijk te woord gestaan. Iedereen mag zonder pardon naar boven toe om de antiquarische strips te bekijken en/of kopen. Je wordt wel vriendelijk doch dringend verzocht om je tas beneden te laten (en gezien de artikelen die boven staan is dat geen verkeerd verzoek). De mensen die in de winkel staan kennen hun product en lezen volgens mij zelf alles wat los en vast staat in de winkel. En dat is een heeeel uitgebreide collectie. Het pand is eigenlijk een beetje te klein maar ach, wel gezellig zoeken zo tussen al die boeken. Tot slot krijg je ook nog een interessante korting als je vaste klant bent. Om kort te gaan, een prima winkel waar ik graag kom en wat zeker een aanrader is voor andere stripliefhebbers"

- "Op zich een aardige stripwinkel. De eigenaar lijkt een beetje op Hans Dorrestijn en als hij in de winkel staat hangt er altijd wel een leuk sfeertje. Ook staat er weleens een vrouw in de winkel die altijd humeurig is en je resoluut verbiedt om ook maar eens een blik te werpen in de richting van de bovenste verdieping waar antiquarische strips staan."

- "Een zaak voor mensen die de strip serieus willen nemen. Evenals Piet Snot geven ze de voorkeur aan mensen met verstand van zaken.":-(

- "Zeer grote keus. Vriendelijke hulp doch wat blasé. Eigenaar staat niet veel meer in de winkel. Is bezig om een eigen site te laten ontwerpen. Heeft veel contact met eigenaar EPPO in Eindhoven. Enorme collectie doch meeste antiquarische strips staan achter een koord met verboden toegang. Hele kelder met comics heel veel amerikaans."

- "Een erg ongezellige winkel, de verkopers (meestal een dame en een heer) zijn niet vriendelijk te noemen en het is erg duidelijk dat ze het grootste deel van de tijd met tegenzin in de winkel staan. Je begrijpt wel dat de sfeer er zo niet op vooruit gaat. De winkel zelf vind ik een beetje benauwend, doordat alles wel een beetje dicht op elkaar staat. Geen kwaad woord over de collectie overigens."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips