Commentaar Stripwinkel "Beeldverhaal" !!

8 reacties tot nu toe (4 januari 2012)

(jan 2012) "De winkel is sinds kort verhuisd naar het nieuwe (en veel drukkere!) centrum van Almere. De nieuwe winkel is erg mooi geworden (zeer overzichtelijk) en ligt veel dichter bij het station (in het drukke winkelcentrum). Er is veel merchandise te koop. De eigenaresse en personeel zijn bijzonder vriendelijk en maakt graag een praatje."

(mei 2011) "Mooie ruime winkel in centrum. Veel 2de hands maar vond er niet veel interessants bijstaan op het moment. Aardige dames die je graag willen helpen. Er zijn ook heel veel beeldjes."

(nov 2009) "Ruime stripwinkel in het winkelhart van Almere. Ruim aanbod, veel 2e hands met leuke prijzen. Parkeren ergens in een parkeergarage en dan winkelhart inlopen."

- "Een goed gesorteerde winkel waar behalve strips, comics en aanverwante artikelen een grote sortering beelden uit de filmwereld zijn.
Ze hebben bij Het Beeldverhaal alle strips op voorraad en momenteel (15 juni 2004)een waanzinnige aanbieding talent H.C. ongeveer 110 titels voor EUR 3.95 Het aanbod tweede hands is ook aantrekkelijk alleen niet antiquarisch.
Speciale uitgaves worden op bestelling besteld en wanneer blijkt dat één en ander niet lukt, wordt de besteller geinformeerd (eigen ervaring).
Het Beeldverhaal in Almere is een aanrader voor iedereen die een dagje uit wil en daarbij een mooie goed opgeruimde en overzichtelijke winkel wil bezoeken. Het winkelcentrum is ook de moeite waard."

- "Overzichtelijke winkel met veel nieuwe strips. Het aanbod is wel vrij oppervlakkig. De gewone nummers zijn verkrijgbaar, maar de exemplaren die wat moeilijker verkrijgbaar zijn kan je beter ergens anders gaan zoeken. Aanbod van 2e hands is vrij redelijk, comics ook. Hoewel geen uitschieter op deze vlakken. Personeel is wel vriendelijk."

- "Ziet er heel netjes uit, met groot aanbod in nieuw maar ook in Comics. Relatief weinig tweedehands ca 500 stuks. Bij grotere afname is er over de prijs te praten. Ik zag er een redelijk aantal aanbiedingen in harde kaften en ook het introductienummer van uitgeverij Panda van de Tom Poes verhalen zoals die in de Donald Duck zijn verschenen in de zestiger jaren. Ook een ruim aanbod in curiosa/merchandising.
Opvallend veel personeel waarbij ik voor het eerst in een stripwinkel het gevoel kreeg dat er iemand rondliep die alleen liep te kijken of er niets gestolen werd.
Ik ga er zeker nog een keer naar toe.

- "Ondanks dat het niet meer bij mij in de buurt ligt ga ik er graag heen vanwege de zeer vriendelijke sfeer en kennis van de verkoopsters. Keuze is ruim en overzichtelijk ingedeeld."

- "Leuke ruime winkel met aardige medewerkers, die je ook gerust van alles mag vragen. Aardige selectie strips, comics en merchandising. Qua inrichting lijkt het veel op "Beeldverhaal" in Amsterdam."

Voor contact met de mensen van Beeldverhaal: E-mail: hetbeeldverhaal@cs.com

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips