Commentaar Stripwinkel "Beeldverhaal" !!

7 reacties tot nu toe (9 juli 2012)

- "Beeldverhaal in de Bilderdijkstraat is werkelijk een fantastische overzichtelijke winkel! Geheel opnieuw ingericht met een visie, de eigenaresse Jeanet heeft zich laten inspireren door de franse stripwinkels qua sfeer en vond dat het tijd was om er trendy uitstraling aan te geven, nou dat is gelukt! Alles staat op genre en thema zoals: kids, oorlog, politiek, romans, geschiedenis, detective, science fiction, fantasy en horror. Jeanet zit al sinds 1976 in het vak en weet veel over strips, zij is altijd bereid om even mee te denken of iets op te zoeken onder het genot van een kopje koffie, dit kan met mooi weer zelfs in de prachtige tuin met grote leestafel, een heerlijke oase van rust en strips in Amsterdam. Echt een aanrader voor de stripliefhebber maar ook voor de verstokte boekenlezer die zich maar eens moet laten verrassen door het ongelofelijke mooie aanbod aan grafische romans bij het Beeldverhaal in de Bilderdijkstraat. Dit is hoe een stripwinkel er anno 2012 uit moet zien, schoon, duidelijk en overzichtelijk met een fraaie collectie en heel veel kennis over het beeldverhaal."
Noot van Webmaster:
Bovenstaand commentaar is geschreven en doorgestuurd vanaf emailadres van eigenaresse Jeanet dus mogelijks iets gekleurd....:-)

- "De mooie rode dame en haar dochter hebben verstand van zaken, zijn behulpzaam en vriendelijk en weten het meeste goed te vinden. Moeders schijnt de inventaris bijna helemaal in haar hoofd te hebben. De winkel is keurig ingedeeld, vrijwel alles is makkelijk te vinden. Er is naar mijn smaak voldoende tweedehands, er zijn veel comics, veel speciale moeilijke oude uitgaven en de grote tafel met nieuw uitgebrachte strips laat aan duidelijkheid niks te wensen over. De prijzen zijn soms wat hoger dan ik verwacht, maar vaker zijn ze veel lager, en de dames kunnen ook onderhandelen! Onlangs zocht ik wat oude Spidermannetjes, en toen werden er 3 dozen voor me uit de kelder gehaald. Service! De hele mooie uitgaven hebben een mooie plek (zucht, als ik toch miljonair zou zijn...)."

- "erg leuk en uitgebreid assortiment, leuke bediening en zeer overzichtelijke winkel. De dames laten je hier altijd heerlijk rustig rond kijken, maar indien hulp nodig is merk je dat de dames zeer vakbekwaam zijn."

- "Hartverwarmende service met verstand van zaken. Leuke open winkel."

- "Mooie winkel met verstand van zaken en breed assortiment; ook veel merchandising e.d. Vriendelijk en behulpzaam; een aanrader!"

- "Overzichtelijke winkel. Heeft veel nieuwe strips en curiosa. Geen 2e hands en comics. Personeel is wel vriendelijk, maar winkel op zich heeft weinig bijzonders te bieden. Prijzen zijn normaal."

- "Mooie klantvriendelijke winkel die wordt gerund door twee zussen. De dames hebben regelmatig leuke acties zoals een soort stripdag in Mei, signeersessies en speciale uitgaven. Ze hadden nu (eind dec "98) een boek van uitgeverij Talent speciaal voor hen gesigneerd met een tekening. Oplage tien stuks voor 30,-. Bovendien ruimden ze eind van het jaar op met leuke kortingen ze hadden wat luxe uitgaven in de aanbieding waaronder een Jughurta met cat.waarde 200 voor 70."

- "Regelmatig signeersessies en je kunt er ook met een gerust hart bestellen, veel verstand van zaken, uitgebreide collectie. Hebben ook een mailinglist zodat het bestellen van interessante zaken sneller gaat."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips