Commentaar Stripwinkel De tweede lezer te Apeldoorn !!

4 reacties tot nu toe (23 mei 2011)

(mei 2011) "Gratis voor de deur parkeren zonder enig probleem omdat het even buiten het centrum is. Ik was te vroeg om half 11 ofzo en stond beteuterd naar binnen te koekeloeren toen de eigenaar toevallig langs kwam lopen. Wat een aardige kerel, Hij opende voor mij even zn winkel, nam ruim de tijd om mij te helpen en wist in zn behoorlijk grote voorraad alles bijna direct te vinden. Is op het moment ongeveer voor de helft 2de hands stripboeken en voor de helft 2de hands boeken. Volgende keer als hij open was zou ik een kopje thee krijgen :O)"

(mei 2002) "Mijn favoriet, zeer vriendelijke broers (kopje thee?) met verstand van de materie, altijd korting, heeft goede connecties. Klein winkeltje, maar zat boeken: zowel stripboeken als ook leesboeken, bijna geen comics. Je moet wel weten waar het ligt, want het is dus buiten het centrum. Koopavond op vrijdag (12:00 - 18:00 en 19:00 - 21:00). Aanrader!"

- "Inderdaad altijd thee en een praatje, de inrichting is wel volgens een bepaald systeem, de nieuwste strips in de kast bij de kassa en de rest staat op uitgever. Heel vriendelijk personeel, ik kom er nu al zo'n kleine tien jaar en al mijn abonnementen heb ik hier afgesloten en het is altijd voor elkaar."

- "Kleine winkel met tweede hands boeken nieuwe- en tweede hands strips op ongeveer 4 minuten lopen van het station (de achteruitgang). Het verbaasde mij niets dat hier nog niemand over geschreven had, omdat deze zaak in een woonwijk ligt en niet in het centrum. Gezellige, ietwat rommelige winkel met zeer vriendelijke eigenaar. De strips staan niet echt logisch in de kasten maar je vindt hier wel zaken die je ergens anders niet meer vindt. De eigenaar en zijn broer, die ook regelmatig hier te vinden is, beschikken over een grote kennis op het gebied van strips. De prijzen zijn redelijk en er is altijd tijd voor een praatje en een kop thee. Deze winkel staat hoog in mijn top 10."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips