Commentaar Stripwinkel Sylvester Den Bosch !!

Tot nu toe hebben 6 personen commentaar geleverd (9 maart 2004)

- "Wat mij betreft tot nu toe de top onder de stripwinkels. Overzichtelijke inrichting en ontvangst met Brabantse hartelijkheid. Niet alleen kennis van strips, maar ook liefde voor. Een winkel waar je ook als niet stripkenner naar binnenstapt en met een blij gevoel (en ongetwijfeld met een strip) weer buitenkomt. "

- "Het is inmiddels alweer 3 weken geleden dat wij op een koopavond naar Silvester Strips te Den Bosch trokken. Veel te laat, na werktijd, vertrokken we uit Zoetermeer. Door file en onweer kwamen wij pas 20:35H aan in de shop. Was dus maar 25 min om te wat comics uit te zoeken. Maar gut, onze ziel was gewoon toe aan nieuwe comics!

Wij troffen een prettige winkel met een grote collectie comics. Alle hard covers en trade paper backs die wij op ons lijstje hadden staan waren te koop. Daarbij ook nog hard covers, echt voor de liefhebber, waar we het bestaan niet van wisten. De dollarprijzen zijn tevens de europrijzen. Dat is toch zeer gunstig vergeleken met andere winkels mag ik wel zeggen! We werden alleraardigst geholpen door een zeer kundige medewerker. Ondanks dat we maar 25 minuten hadden werden we niet de winkel uitgekeken of opgejaagd. Ietsje na sluitingstijd stonden we buiten, dolblij met onze nieuwe aanwinsten. Zeer zeker een aanrader. Van mij mag deze winkel veel meer business ontvangen."

- "Veel hard covers, ook op voorraad. En zeer veel nieuwe comics. Heb er bijna de complete SODA-reeks in hard cover kunnen kopen (voor niet te veel geld)! Alleen is het een klote korting-systeem: je korting (ongeveer 5 %) wordt bijgehouden (ook op kassabon), na 10 keer kopen is het beschikbaar."

- "Winkel met weinig strips maar des te meer stripcuriosa. Erg leuk als je een stripliefhebber wilt verrassen met een leuk beeldje van zijn of haar favoriete stripfiguur, je vindt die hier beslist."

- "(juli99) Vooral als het wat minder druk is in de stad (en de verkopers wat meer tijd hebben). Dit is een mooie winkel met een heel uitgebreide collectie op strip- en comicgebied. Ook hebben ze heel veel zeefdrukken en dergelijken, dus het is best een bezoekje waard.

- "(apr99) Twee verkopers hebben er echt kaas van gegeten en nemen de tijd voor je. Ook hun collectie Marvel Comics ( met name de Amerikaanse) is gigantisch groot. Kortom Petje af voor Sylvester."

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips