Commentaar stripwinkel Piet Snot !!

13 reacties tot nu toe (4 december 2009)

- (dec 2009) "Zojuist trachte ik bij Piet Snot te Utrecht de nieuwe Kuifje kalender te kopen. Ik zag de kalender niet liggen, dus vroeg ik er om. Dezelfde kale man waar ik in andere reacties over las zei dat hij er nog maar 3 had; de prijs was omhoog gegaan. Hij had ze net ingekocht voor 14.95 per stuk en wilde uiteraard ook wat winst maken. Hij verkocht de kalender voor 24.95 en vertelde me erbij dat het zeer moeilijk zou zijn om nog ergens anders aan een kalender te komen. Dit vond ik een absurd bedrag en dus ben ik naar even verder opgelopen. Verderop, bij Blunder, hadden ze nog een stuk of 6 kalenders liggen voor 12.95 per stuk. Blunder was overigens prima, er stond een aardige man die netjes hulp gaf en me nog een fijne dag toewenste. "

- (sept 2009)"Ik heb onlangs meegemaakt dat bij de stripwinkel 'Piet Snot' in Utrecht een klant op zeer onbeschofte wijze de deur uit werd gezet, alleen omdat de eigenaar van de winkel vond dat hij 'maar wat zat te neuzen zonder iets te kopen'. Ik dacht ik zie en hoor niet goed. Het was echt grof en zeer onvriendelijk. Ik was eigenlijk van plan om wat te kopen, maar ik ben toen maar weg gegaan want de lol was er vanaf, en ben een stuk verder naar 'Blunder' gegaan, een stripwinkel met zeer vriendelijk personeel. Maak a.u.b. een grote boog om Piet Snot."

- (dec 2006) "Ben er het afgelopen jaar toch weer eens in geweest, ik had er meteen spijt van, deed de deur open en kreeg meteen te horen of ik die deur niet wat vlugger dicht kon doen.
Toen ik eenmaal binnen was werd mij toegesnauwd wat ik zocht. Op mijn reactie dat ik even bij de 2e hands strips wilde kijken werd gesnauwd mot je achter zijn en dat alles door dezelfde kale persoon.
Lichtpuntje, er loopt soms ook een meisje/vrouw en die helpt je meteen als je ergens naar vraagt en ook die andere man.
Maar ik vind, ze blijven onder de maat en veelste duur. "

- (nov 2006) "ben hier maar een paar keer geweest en weiger ook nog terug te komen bij deze winkel. De prijzen zijn erg hoog tot zeer hoog (met name voor 2e hands strips).
Het personeel is onbeschoft. Ik heb een keer een sneer gehad over mijn tasje van stripwinkel Blunder. Een andere keer riep het personeel iets over Blunder naar elkaar wat ik hier niet zal herhalen, maar het was ronduit onbeschoft. Zeker in het bijzijn van een klant. Dat was voor mij de druppel.
Hoewel ik begrijp dat ze er bij Piet Snot ziek van worden dat de klanten wegblijven. Maar ja, dat hebben ze wel aan hun slechte gedrag en hoge prijzen te danken. Vermijden die winkel! "

- (april 2005) "Vandaag was ik (man, 42) stomtoevallig in Utrecht, kwam langs Piet Snot en dook naar binnen om te snuffelen naar enkele door mij gezochte striptitels.
Achter de kassa stond/hing "de kale" zoals jullie hem noemen (ik ben nog nooit bij Piet Snot geweest en weet dus niet of dit Klaas of Arjen was).
Ik werd heel bereidwillig geholpen door een schat van een meiske dat bezig was spullen in te ruimen. Ze keek voor mij in diverse bakken met tweedehandsstrips, hielp me nieuwe strips in kasten te vinden en haalde vlot een pop van Kermit de Kikker, die ik wilde zien, uit een vitrine. Toen ik de prijs te hoog vond, werd Kermit zonder één onvertogen woord weer opgeruimd.
Prijzen van de door mij gekochte strips vond ik redelijk normaal. De kale achter de kassa hielp me op zijn manier best vriendelijk en keek ook nog even in een kast naar een door mij gezocht boek, maar maakte met en tegen zijn vrouwelijke collega wel wat ruige grappen over de afwezige andere mannelijke collega. De manier waarop dat ging zal niet bij iedereen even prettig overkomen, maar ondanks dat heb ik als volslagen vreemde geen vervelende ervaringen met Piet Snot."

- (maart 2005) "Persoonlijk heb ik goede ervaringen met deze winkel. Ik mag die kerel met de baard wel.
Zijn collega (de kale) vind ik minder symphatiek.
Aan klantenbinding voor de toekomst wordt weinig gedaan, want kinderen die binnenkomen worden letterlijk weer naar buitengekeken."

- (jan 2004) "Als eerste indruk een leuke en drukke zaak, veel nieuwe en 2e hands strips. Daarnaast inderdaad andere zaken zoals posters, beeldjes, verzamelkaartjes, enz. De 2e hands strips zijn nogal aan de prijs. Het personeel was totaal ongeïnteresseerd in mij, misschien omdat ik slechts 4 stuks 2e hands Trigie-strips kocht. Prijs EUR 6,95 per stuk, de 1e druk van deel 3 kostte EUR 14,50. Duur, maar mijn favoriete Trigie verhaal. Alle in plastic verpakt, zodat controleren eigenlijk niet mogenlijk was.
Bij thuiskomst bleek dat bij 2 van de 4 strips de bladen deels los lagen (waaronder bij mijn 1e druk). Bovendien was in de 1e druk met balpen een naam geschreven. Ja, ik weet dat ik ter plaatse had moeten controleren, maar bij een album van EUR 14,50 verwacht ik dat het bijna puntgaaf is.
Dit was dus mijn eerste en tevens laatste bezoek aan deze zaak.
Een paar honderd meter verder, bij Blunder of de Strip en lectuur shop, krijg je meer aandacht en kwaliteit.

- (dec 2003)"De eigenaar (met baard) is zeer luidruchtig aanwezig en niet te beroerd om klanten openlijk te schofferen.
Klanten die met een beschadigd boek uit de winkel voorzichtig korting bedongen werden zowat de winkel uitgehoond op luide en dus voor IEDEREEN verstaanbare toon. De winkel zelf is redelijk in orde maar de astronomische prijzen in combinatie met de hierboven genoemde onbeschofte bediening hebben mij van deze winkel afgekeerd.
Overslaan dus en snel richting Miep 200 meter verderop!"

- (2003)"Redelijke stripwinkel met redelijk grote collectie nieuwe en 2de hands strips, de 2e hands strips zijn jammergenoeg te duur. In de winkel zijn buiten de strips veel andere dingen te vinden als posters, beeldjes, verzamelkaartjes etc. Vrij vaak andere mensen achter de toonbank, over het algemeen vrij aardig en behulpzaam. Als ik er een cijfer voor mocht geven gaf ik het een 7."

- "Ik was vaste klant bij Piet Snot echter daar ben ik volledig op afgeknapt vanwege de mateloze arrogantie van de eigenaar. Nu klant bij Blunder"

- (2001)"Dat Piet Snot stickers over beschadigingen plakt is pure onzin. Als het al een keer voorgekomen is dan was dat puur toeval. De enige stickers waar ze mee werken zijn de prijsstickers die makkelijk te verwijderen zijn. Dat het personeel niet altijd even behulpzaam is (ik heb trouwens andere ervaringen) komt doordat het soms erg druk is in de winkel en ze ook oog moeten hebben voor al die jongelui die boeken uit de schappen rukken en er niet altijd even voorzichtig mee omgaan. Maar mijn ervaringen met Klaas en Arjen zijn over het algemeen positief te noemen."

- "Stripwinkel met veel nieuwe strips en erg prijzige tweedehands strips. Wel hebben ze leuke curiosa."

- "Slechte ervaringen mee. Verkopers zijn onbeschoft, ongeduldig en betweterig. Erg jammer, want toen deze zaak in de Domstraat begon stond er een vriendelijke, rustige dertiger. Het succes is hem duidelijk naar zijn hoofd gestegen."

- (1998) "Verkopers plakken gewoon stickertjes over beschadigingen heen en zijn te beroerd om te helpen"

naar strips aangeboden

naar keuzepagina voor boeken of strips