Commentaar Stripwinkel "Bookers en Strippers" !!

5 reacties tot nu toe (19 november 2009)

(nov 2009) "Nieuwe eigenaar heeft 2e hands meer dan gehalveerd, houdt niet over. Wel groot aanbod nieuw. Eigenaar is vriendelijk, je kunt er rustig rondneuzen. Ook klein beetje comics in het aanbod. Parkeren kan makkelijk in garage de Karperton."

"Stopt met zijn 2e hands afdeling, daar op de 1e verdieping (net als op de 2e verdieping) een hotel komt." "Een erg leuke winkel met een perfecte service. Zoek je iets zullen zij hun best doen het voor je te regelen. Voor nieuwkomer is het niet erg overzichtelijk. Het is een winkel waar je echt met plezier ff naar binnen loopt" "Winkel met een zeldzaam onoverzichtelijke indeling.
Het enige positieve punt was de vriendelijkheid van het personeel. Beneden schijnen de nieuwe strips te moeten staan. Er staat dan een groot wandrek met allemaal albums die door elkaar liggen of op de grond liggen. Op de eerste verdieping staan de overige albums in bakken die half uit elkaar liggen en het assortiment is bedroevend. Het is vergelijkbaar met het aanbod van een Bruna winkel. Ook hier dient de grond als uitstekend alternatief voor opslagruimte. de comics heb ik niet gevonden."

"Verhuisd naar de overkant van de straat. Een VEEL groter pand dan eerst. Indeling is erg onlogisch, nieuwe strips op de begane grond, de overige titels op de eerste verdieping."

"Amerikaanse comics en tijdschriften, geen tweedehands. Niet een echte aanrader "

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips