Commentaar "De Boekenhalte" !!

7 reacties tot nu toe (9 maart 2005)

"Vanaf straat ziet de winkel eruit als een sigarenwinkel. Achterin is echter een uitgebreide collectie strips. Vooral veel Nederlandse strips. De eigenaar is enthousiast en vriendelijk. Heeft ook zo nu en dan iets extra's."

"Hier stond een reactie van de eigenaar van de winkel maar hij wilde niet dat ik deze zou plaatsen dus verwijderd per 29 februari 2004.
Hij was het niet eens met de reacties omdat hij zich er niet tegen kon verweren en omdat ze anoniem vermeld staan"


"Ik woon in Zwolle, maar ik ga nooit meer naar de Boekenhalte. Erg chagerijnige eigenaar en weinig
strips. Ik ga altijd naar Kampen, naar "de Fantast".
Aardige vent in een kleine, maar bomvolle zaak. Hij heeft veel kennis. Veel merchandise."

"Ik vind dat er wat weinig comics zijn. Maar er is een grote hoeveelheid nederlandse strips.
Ook is er een redelijke keus uit tweede handsstrips. De tweedehandsstrips zijn bijna allemaal in goede staat en zijn goed geprijst. Ik ben er nu een aantal keer geweest en het is me opgevallen dat de eigenaar niet altijd even vriendelijk is, vooral als je alleen even "rondkijkt" doet hij best wel chagerijnig.
Er staan ook wel eens meisjes in de winkel die wel altijd erg behulpzaam zijn. Wel een pluspunt vind ik dat je altijd een stripboek kan bestellen als die niet aanwezig is."

"Sigaren- en tijdschriftenwinkel met wat strips achterin. Er is geen grote selectie comics, maar vooral wat faillissementsvoorraden met veelal dezelfde nummers. Weinig nieuwe comics te vinden, want hij werkt voornamelijk met abonnementen. Wel is er een aardige selectie nieuwe Nederlandse strips."

"Flut, een tabakszaak met een paar dozen oude zooi, chagerijnige eigenaar wil wel verkopen maar verder moet je niet zeuren. Stripkennis is om te huilen"

"Ruime zaak met achterin redelijke hoeveelheid strips. Ook speciale uitgaven. Veel tweedehands comics. Voorraadje Illustrated Classics en Hip Comis tegen doorsnee prijzen. Met eigenaar is er goed te "ouwehoeren" over strips. Organiseert de Oost nederlandse strip/comicbeurs die in maart is/wordt gehouden"

naar lijst met winkels

naar aangeboden tweedehands strips

naar keuzepagina voor boeken of strips